• Preț
  lei - lei
 • Producător
  0
  0
  0
  0
 • Culoare
  0
  0
 • Ambalare
  0
  0
  0
 • Sisteme de izolație termică
Adezivi termosistem
Sortare după:
22,89 lei
Adezivul Polistirol este utilizat pentru lucrari de izolare termica si fonica cu polistiren expandat si extrudat pentru fatade, vata minerala, placi din spuma de poliuretan, fiberfoam etc., precum si ..
52,22 lei
Mortar adeziv alb pentru lucrări de izolație termică sau fonică cu plăci termoizolante din polistiren expandat la interior și exterior, pe beton, tencuieli, cărămidă și altele asemenea. Produsul nu se..
17,34 lei
Polistirol Eco este un adeziv pentru polistiren expandat, ce are in compozitie ciment, adaosuri minerale, polimeri de imbunatatire a aderentei, plastificatori.Poate fi utilizat pentru lucrari de izola..
55,49 lei
Mortar adeziv cu fibre de armare pentru lucrări de izolație termică sau fonică cu plăci termoizolante din polistiren expandat sau extrudat la fațade și pentru lipirea ornamentelor din polistiren sau p..
24,99 lei
• Este un produs economic care „își face cinstit treaba”; • Formulă cu aditivi speciali pentru uscare rapidă și sigură, fără crăpături; • Ciment de înaltă calitate pentru armare durabilă; • Meșteri..
63,39 lei
Mortar adeziv pentru lucrări în interior sau exterior pentru aplicări de plăci termoizolatoare sau de ornamente din polistiren expandat (de faţadă, cu densitate minimă 15 Kg/metru cub), pe suporturi d..
33,05 lei
Mortar adeziv pentru lucrări în interior sau exterior pentru aplicări de saltele de vată minerală, pe suporturi minerale de tipul: tencuieli, tavane gletuite, beton, BCA, blocuri de zidărie etc. Produ..
23,86 lei
Polistirol ECO PLUS este un mortar adeziv pentru lucrări de izolație termică sau fonică cu plăci termoizolante din polistiren expandat sau extrudat la fațade și pentru lipirea ornamentelor din polisti..
24,31 lei
CARACTERISTICI- rezistenta la socuri- aderenta puternica la stratul suport- rezistent la inghet si intemperii- permeabil la vapori- optimizeaza izolatia termica- reduce costurile pentru incalzire DOME..
38,88 lei
Adeziv si masa de spaclu pe baza de ciment pentru exterior si interior utilizat in cadrul sistemelor de termoizolare cu polistiren expandat, polistiren extrudat sau cu placi din vata bazaltica.Domenii..
26,18 lei
Mortar adeziv pentru lucrări de izolație termică sau fonică cu plăci termoizolante din polistiren expandat sau extrudat la fațade și pentru lipirea ornamentelor din polistiren sau poliuretan rigid la ..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
DZR FREE ZONE COMPETITON SRL © 2021 - CUI: 26921432, Reg. Com. J13/850/2010

Formular contact

Locația noastră

Constanţa, str. Aurel Vlaicu, nr. 137

+40768700059

Luni-Vineri: 9.00-17.00