• Preț
  lei - lei
 • Producător
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Culoare
  0
  0
 • Ambalare
  0
  0
  0
 • Sisteme de izolație termică
Adezivi termosistem
Sortare după:
48,22 lei
Avantajele produsului- Aderenţă superioară- Lucrabilitate excelentă- Rezistenţă superioară la şocuri mecanice şi la apariţia fisurilor- Armare suplimentară- FlexibilSe utilizează pentru lipirea şi arm..
34,14 lei
Avantajele produsului- Aderenţă superioară- Lucrabilitate excelentă- Rezistenţă superioară la şocuri mecanice şi la apariţia fisurilor- Armare suplimentară- Nu necesită dibluri*- FlexibilSe utilizează..
20,81 lei
Adezivul Polistirol este utilizat pentru lucrari de izolare termica si fonica cu polistiren expandat si extrudat pentru fatade, vata minerala, placi din spuma de poliuretan, fiberfoam etc., precum si ..
47,47 lei
Mortar adeziv alb pentru lucrări de izolație termică sau fonică cu plăci termoizolante din polistiren expandat la interior și exterior, pe beton, tencuieli, cărămidă și altele asemenea. Produsul nu se..
15,77 lei
Polistirol Eco este un adeziv pentru polistiren expandat, ce are in compozitie ciment, adaosuri minerale, polimeri de imbunatatire a aderentei, plastificatori.Poate fi utilizat pentru lucrari de izola..
21,94 lei
Avantajele produsului- Pentru lipirea si armarea plăcilor de polistiren expandat- Recomandat şi pentru polistiren grafitat- Aderenţă mărită- Lucrabilitate foarte bună- Randament ridicat- Conţine fibre..
50,44 lei
Mortar adeziv cu fibre de armare pentru lucrări de izolație termică sau fonică cu plăci termoizolante din polistiren expandat sau extrudat la fațade și pentru lipirea ornamentelor din polistiren sau p..
24,99 lei
• Este un produs economic care „își face cinstit treaba”; • Formulă cu aditivi speciali pentru uscare rapidă și sigură, fără crăpături; • Ciment de înaltă calitate pentru armare durabilă; • Meșteri..
57,63 lei
Mortar adeziv pentru lucrări în interior sau exterior pentru aplicări de plăci termoizolatoare sau de ornamente din polistiren expandat (de faţadă, cu densitate minimă 15 Kg/metru cub), pe suporturi d..
16,09 lei
Adeziv sub formă de pulbere de culoare gri, pe bază de ciment, cu adaosuri minerale şi răşini sintetice, având aderenţă mare la suport şi la plăcile de polistiren expandat (EPS-F).Se utilizează pentru..
BauKLEBER este un mortar uscat, predozat în fabrică, pe bază de ciment, aplicabil manual.Mortarul BauKLEBER este utilizat pentru lipirea de suport si armarea plăcilor termoizolante din polistiren de f..
Mortarul StyroKleber este utilizat pentru lipirea de suport şi armarea plăcilor termoizolante din polistiren de faţadă EPS, pentru realizarea sistemului termoizolant TERMOsistem®. Se aplică pe orice t..
30,05 lei
Mortar adeziv pentru lucrări în interior sau exterior pentru aplicări de saltele de vată minerală, pe suporturi minerale de tipul: tencuieli, tavane gletuite, beton, BCA, blocuri de zidărie etc. Produ..
34,39 lei
Avantajele produsului- Aderenţă superioară- Lucrabilitate excelentă- Randament ridicat- Armare suplimentară- Rezistenţă la apariţia fisurilorSe utilizează pentru lipirea şi armarea (spăcluirea) plăcil..
21,69 lei 15,77 lei
Polistirol ECO PLUS este un mortar adeziv pentru lucrări de izolație termică sau fonică cu plăci termoizolante din polistiren expandat sau extrudat la fațade și pentru lipirea ornamentelor din polisti..
24,31 lei
CARACTERISTICI- rezistenta la socuri- aderenta puternica la stratul suport- rezistent la inghet si intemperii- permeabil la vapori- optimizeaza izolatia termica- reduce costurile pentru incalzire DOME..
32,13 lei
Adeziv si masa de spaclu pe baza de ciment pentru exterior si interior utilizat in cadrul sistemelor de termoizolare cu polistiren expandat, polistiren extrudat sau cu placi din vata bazaltica.Domenii..
23,80 lei
Mortar adeziv pentru lucrări de izolație termică sau fonică cu plăci termoizolante din polistiren expandat sau extrudat la fațade și pentru lipirea ornamentelor din polistiren sau poliuretan rigid la ..
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)
DZR FREE ZONE COMPETITON SRL © 2020 - CUI: 26921432, Reg. Com. J13/850/2010

Formular contact

Locația noastră

Constanţa, str. Aurel Vlaicu, nr. 137

+40768700059

Luni-Vineri: 9.00-17.00