Servicii


DZR vă oferă gratuit o gamă largă de calculații pentru materialele de care aveți nevoie pe baza planului/proiectului lucrării dumneavoastră. Specialiștii noștrii vă pot face calcule pentru fier beton, zidărie, acoperișuri, mortare și tencuieli, gips carton, vopsele lavabile și gleturi, și multe altele, astfel încât dumneavoastră vă veți putea calcula din timp bugetul necesar pentru fiecare fază a lucrării dumnevoastră.
DZR vă oferă gratuit consultanță tehnică pentru toate produsele achiziționate. Personalul profesionist vă poate răspunde la orice întrebare aveți, pentru a putea alege dintre produsele oferite pe cele de care dumneavoastră aveți nevoie.
DZR vă oferă transportul gratuit la șantierul dumneavoastră, a produselor achiziționate în funcție de valoarea achiziționată și de locația șantierului.
DZR vă mixează gratuit, în fucție de paletarul ales din showroom-urile noastre, o gamă largă de tencuieli decorative precum și vopsele lavabile pentru interior sau exterior, lacuri și vopsele alchidice sau pe bază de apă.
DZR vă poate aduce la comandă orice produs care se află în listele de produse ale producătorilor sau partenerilor cu care are relații comerciale, în condițiile în care acestea nu se află la momentul dorit de dumneavoastră pe stoc.
Ați cumpărat mai mult decat aveați nevoie? Nu este nici o problema! DZR vă oferă serviciul de "Retur produse în 30 de zile", în condițiile respectării legislației în vigoare.
DZR FREE ZONE COMPETITON SRL © 2021 - CUI: 26921432, Reg. Com. J13/850/2010

Formular contact

Locația noastră

Constanţa, str. Aurel Vlaicu, nr. 137

+40768700059

Luni-Vineri: 9.00-17.00