• Categorii produse
  10
  4
  3
  6
 • Preț
  lei - lei
 • Domeniu utilizare
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Culoare
  0
  0
  0
 • Ambalare
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
Lasselsberger-Knauf
Sortare după:
Adeziv flexibil pentru aplicarea la interior şi exterior, pepereţi sau pardoseli, a placajelor: - ceramice glazurate sau porţelanate (faianţă/gresie); - a placajelor din piatră naturală negresantă. Es..
Flex C2TE este un mortar adeziv pentru aplicarea placajelor poroase din ceramică glazurată sau porţelanată (gresie/faianţă) şi piatră naturală negresantă pe pereţi sau pardoseli, la interior sau exter..
Basis C1T este un mortar adeziv pentru lipirea placajelor poroase din ceramică glazurată (gresie/faianţă) şi piatră naturală negresantă pe pereţi sau pardoseli, la interior şi exterior (în zone protej..
BauKLEBER este un mortar uscat, predozat în fabrică, pe bază de ciment, aplicabil manual.Mortarul BauKLEBER este utilizat pentru lipirea de suport si armarea plăcilor termoizolante din polistiren de f..
Mortarul StyroKleber este utilizat pentru lipirea de suport şi armarea plăcilor termoizolante din polistiren de faţadă EPS, pentru realizarea sistemului termoizolant TERMOsistem®. Se aplică pe orice t..
Amorsă pentru şapă, cu liant pe baza de dispersie de rasini sintetice.„Estrichgrund“ este aplicat pe suporturi absorbante (ex. beton, şapă de ciment sau pe bază de ipsos) înainte de turnarea şapelor î..
Bandă elastică, ranforsată la îndoire, pentru închiderea hidroizolantă a muchiilor și a colțurilor. Poate fi utilizată pentru închiderea sau formarea îmbinărilor hidroizolante ale pardoselilor și pe..
Bandă elastică, ranforsată la îndoire, pentru închiderea hidroizolantă a muchiilor și a colțurilor. Poate fi utilizată pentru închiderea sau formarea îmbinărilor hidroizolante ale pardoselilor și pe..
Emulsie hidroizolantă, folosită doar la interior. Produs pe baza de polimeri in dispersie, mono-component, de culoare albastra.Utilizata pentru hidroizolarea impotriva apei de exploatare, la plansee s..
PutzGrund este un grund rezistent în mediu alcalin, pe bază răşini sintetice în dispersie apoasă, pigmentat alb.Este utilizat ca grund înainte de aplicarea acoperirilor pe tencuieli de bază a tencuie..
Innen este un mortar adeziv pentru aplicarea la interior,pe pereţi sau pardoseli, a placajelor poroase. Este destinat condiţiilor normale de solicitare (ex. încăperi umede - băi,bucătării - sau uscate..
Mortarul PorenFIX este un mortar uscat, de uz general, predozat în fabrică, pe bază de ciment, adaosuri minerale, aditivi. Se aplică manual.Mortar uscat, utilizat ca mortar de zidărie de pat subţire, ..
Mortarul Aqustop Flex este utilizat ca hidroizolaţie fluidă la piscine, băi, balcoane, subsoluri şi în alte locuri unde există o încărcare de apă. Se poate folosi la exterior şi în interior. Suporturi..
AquaStop Flex M este utilizat pentru etanşarea contra umidităţii, a apei precum şi a apei cu presiune. Se aplică pe beton, şapă, tencuieli pe bază de ciment, var-ciment, pe zidării care sunt realizat..
Mortarul AquaStop este utilizat ca hidroizolaţie fluidă pentru băi, bucătării şi în alte locuri unde există încărcari medii de apă. Aquastop se aplică pe beton, şapă, tencuieli pe bază de ciment, varc..
Şapă autonivelantă, pe baza de ipsos. Se aplica in grosimi cuprinse intre 25 mm si 35 mm, in functie de punerea in opera: conlucrare strat suport, folie de separatie, sapa flotanta, sapa peste incalz..
Mortar uscat, utilizat ca şapă autonivelantă pentru egalizareadenivelărilor şapelor brute, a plăcilor din beton, pardoselilorvechi, mozaic etc., în spaţii interioare. Este o şapă aplicabilăîn strat de..
Şapă de egalizare autonivelantă, pe baza de ciment, cu aplicare manuală sau mecanizată. Se aplica in straturi de 3-15 mm. Se aplica la interior si exterior...
Afişare 1 - 18 din 23 (2 pagini)
DZR FREE ZONE COMPETITON SRL © 2020 - CUI: 26921432, Reg. Com. J13/850/2010

Formular contact

Locația noastră

Constanţa, str. Aurel Vlaicu, nr. 137

+40768700059

Luni-Vineri: 9.00-17.00