Întrebări frecvente

Detalii plată

DZR îți pune la dispoziție mai multe metode de plată:
- Numerar, la livrare
- Plata online cu cardul
- Plata în rate cu cardul
- Transfer bancar (plata cu OP)
3D Secure
3D Secure iti ofera shopping in siguranta, pe baza tehnologiei dezvoltate de Visa International si MasterCard.
Aceste servicii de securizare a tranzactiilor, cunoscute si sub denumirea generica de 3D Secure, iti protejeaza cardul prin setarea unei parole necesare pentru autorizarea platilor.
Clienții care aleg să platească prin Ordin de Plata vor primi pe email, odata cu informarea privind inregistrarea comenzii, factura proforma pentru a efectua plata.
Comenzile cu plata prin OP se procesează doar după primirea confirmării de plată. Datele necesare pentru efectuarea OP-ului sunt urmatoarele:

SC DZR FREE ZONE COMPETITION SRL
Sediul Social: Constanța, str. Petre Liciu nr. 12, județul Constanța
Reg. Com.: J13/850/2010
CIF: 26921432
IBAN: RO47 INGB 0004 0082 1271 8913 RON
ING BANK


În momentul efectuării plății prin OP, pentru identificarea facila a acesteia, clientul va trebui să completeze numărul comenzii în campul “Detalii de plată” și să transmită confirmarea tranzacției la adresa contact@dzr.ro.

În cazuri excepționale, pentru clienții care au refuzat preluarea comenzii/comenzilor anterioare, DZR poate restrânge modalitatea de plată oferită acestora la plata cu cardul sau cu OP.

Detalii livrare

Ne angajăm să îți livrăm comanda în termenul afișat pe site pentru fiecare produs. Te rugăm să ții cont de faptul ca termenele de livrare sunt exprimate în zile lucrătoare și sunt valabile doar cand există condiții de transport și meteo favorabile.
DZR pune la dispozția clienților săi serviciul de ridicare gratuită a comenzii online din depozitul DZR. Ridicarea comenzii online este posibilă doar după ce Cumpărătorul este înștiințat de către un reprezentant DZR prin comunicare scrisă (email) sau verbală (telefonic) asupra disponibilității produselor comandate.

După confirmarea comenzii, Cumpărătorul își poate ridica comanda online din depozit, prezentându-se la depozitul DZR și prezentându-și intenția de a intra în posesia comenzii.Plata comenzilor care se ridică din depozit se poate face online, cu ordin de plată (comanda poate fi ridicată din depozit doar după ce plata acesteia este vizibilă în contul DZR) sau în depozit, la casa de marcat de la biroul de comenzi.

O comandă online neachitată și confirmată clientului va fi rezervată pentru ridicarea din depozit pentru o perioadă de 3 zile. Ulterior acestei perioade, produsele ce fac obiectul comenzii online neachitate vor fi puse în vânzare.

Locație depozit:  Bulevardul Aurel Vlaicu nr. 137, orașul Constanța.

vezi locația pe hartă
Pentru livrarea comenzii poți alege una dintre opțiunile de mai jos
- Ridicare produse din depozitul DZR
- Livrare prin curier în toată țara
Costul livrării prin curier este calculat și afișat automat înainte de finalizarea comenzii, după ce completezi adresa de livrare și alegi metoda de livrare prin curier.
- Livrare gratuită prin flota DZR în județul Constanța.

Întrebări generale

Comenzile online prezinta o serie de avantaje:
- comenzile pot fi inregistrate la orice ora, fiind preluate in ordinea inregistrarii lor
- rezervarea produselor se face automat la inregistrarea comenzii, daca acestea au statusul  în stoc 
- poti verifica direct din contul tau, traseul comenzii de la inregistrarea ei pana la livrare.
Serviciul de retur al produselor achiziționate online se aplică tuturor clienților noștri persoane fizice, conform legislației în vigoare. Produsele comercializate de DZR pot fi returnate în maxim 30 de zile de la recepționarea de către client a ultimului produs din comandă.

Pentru a-și exercita dreptul de retur, clientul trebuie să ne informeze cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizând formularul de retur disponibil din contul de client dupa conectare, pentru a genera și a trimite cererea de retur către Vânzător, Cumpărătorul va trebui să accesese Istoricul de Comenzi, alegând comanda din care dorește să trimită retur produsul sau produsele, in dreptul fiecărui articol din comandă se va activa butonul Returnare, apăsând acest buton, sistemul va genera fișa de retur în care Cumpărătorul va fi nevoit să completeze informațiile cerute și să apese butonul Trimite.

Returul se accepta DOAR pe baza bonului fiscal transmis clientului odata cu factura și comanda aferentă!

Produsele returnate trebuie să fie predate în starea în care au fost livrate/ridicate, fără zgârîeturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, cu toate etichetele, manualele, certificate de garanție (în original) și accesoriile incluse. Pentru produsele care fac parte din comenzi online ridicate de client din depozit, se considera ca Cumpărătorul a verificat starea produselor, iar plata constituie garanția faptului că produsele s-au ridicat în stare corespunzătoare.

Politica noastră de retur nu se referă la produsele care sunt neconforme în momentul achiziționării sau al livrării/ridicării (nu corespund descrierii facute de Vânzător și nu au aceleași calități ca și cele pe care Vânzătorul le-a prezentat)

Se poate returna orice tip de produs, cu urmatoarele exceptii:
- Produse cumparate prin comenzi speciale, personalizate (inclusiv vopsea mixată);
- Produse vândute la metraj;
- Articole deteriorate ca urmare a montajului sau nerespectării instrucțiunilor de utilizare;
- Produse cu termen de valabilitate depășit;
- În cazul în care au fost achiziționate mai multe bucăți din același produs și se dorește returnarea întregii cantități comandate, este permisă desigilarea unei singure bucăți, restul fiind returnate sigilate.

Produsele retur, respectând condițiile de mai sus, se vor returna prin curier sau vor fi predate personal în depozitul DZR. Plata transportului pentru returul produselor cade în sarcina clientului.

Rambursarea banilor se face în cel mai scurt timp de la transmiterea intenției Cumpărătorului de renunțare și recepționarea fizică a produselor, dar nu mai târziu de 14 zile calendaristice, în contul IBAN al Cumpărătorului.

Cont client

DZR FREE ZONE COMPETITON SRL © 2022 - CUI: 26921432, Reg. Com. J13/850/2010

Formular contact

Locația noastră

Constanţa, str. Aurel Vlaicu, nr. 137

+40768700059

Luni-Vineri: 9.00-17.00