Detalii livrare

Urmărire status comandă
După ce ai plasat comanda, poți verifica detaliile acesteia din Contul meu, în secțiunea Istoric comenzilor.

Modificare sau anulare comandă

Dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, te rugăm se ne contactezi cât mai repede posibil, telefonic la 0768 700 059.

Termene de livrare
Ne angajăm să îți livrăm comanda în termenul afișat pe site pentru fiecare produs. Te rugăm să ții cont de faptul ca termenele de livrare sunt exprimate în zile lucrătoare și sunt valabile doar cand există condiții de transport și meteo favorabile.

Modalități de livrare
Pentru livrarea comenzii poți alege una dintre opțiunile de mai jos:
- Ridicare produse din depozitul DZR
DZR pune la dispozția clienților săi serviciul de ridicare gratuită a comenzii online din depozitul DZR. Ridicarea comenzii online este posibilă doar după ce Cumpărătorul este înștiințat de către un reprezentant DZR prin comunicare scrisă (email) sau verbală (telefonic) asupra disponibilității produselor comandate.
După confirmarea comenzii, Cumpărătorul își poate ridica comanda online din depozit, prezentandu-se la depozitul DZR și prezentându-și intenția de a intra în posesia comenzii.
Plata comenzilor care se ridică din depozit se poate face online, cu ordin de plata (comanda poate fi ridicată din depozit doar după ce plata acesteia este vizibilă în contul DZR) sau în depozit, la casa de marcat de la biroul de comenzi. O comandă online neachitată și confirmată clientului va fi rezervată pentru ridicarea din depozit pentru o perioadă de 3 zile. Ulterior acestei perioade, produsele ce fac obiectul comenzii online neachitate vor fi puse în vânzare
- Livrare prin curier în toată țara
Costul livrării prin curier este calculat și afișat automat înainte de finalizarea comenzii, după ce completezi adresa de livrare și alegi metoda de livrare prin curier.
- Livrare gratuită prin flota DZR în județul Constanța. 


DZR FREE ZONE COMPETITON SRL © 2021 - CUI: 26921432, Reg. Com. J13/850/2010

Formular contact

Locația noastră

Constanţa, str. Aurel Vlaicu, nr. 137

+40768700059

Luni-Vineri: 9.00-17.00